24 July 2015

Baju Raya sama dengan orang?

May peace be upon you,



Alhamdulillah dah masuk Syawal ke-8. Dah start puasa 6 ke tuu

Raya tahun ni macam biasa, tak semeriah tahun-tahun sebelum ni. Cuma apa yang bestnya raya kali ni, ini lah first time bagi duit raya. Sungguh rasa sesuatu yang lain, lain dari dapat duit raya. (kasi chance la) Okay siapa nak duit raya angkat tangan

Berkenaan dengan baju raya tahun ni. Apa? Baju raya sama dengan orang lain?
HA HA HA

Tema mak ko hijau sangat. Berlambak orang yang pakai warna hijau tahun ini. Tapi apa perasaan mostly perempuan la sama baju kurung. Sama sebijik pulak tu. Alamak! malunyaaaaaa
Pernah jugak jumpa depan-depan baju kurung sama. Cepat-cepat cari tempat nak menyorok lepas tu gelak-gelak. Aduh! Tahun ni pun baju raya sama jumpa dalam FB. Kelakarnya raya tahun ni.





Dengan ucapan, Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin. Kalau nampak baju sama jangan tegur :p


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...