07 August 2015

Segmen : Nama Group Whatsapp yang paling WIN !

May peace be upon you,

http://alyanimatshah.blogspot.com/2015/08/segmen-nama-group-whatsapp-yang-paling.html


Hello guys, segmen menarik dari Aly blogger sabahan comey :) Sebenarnya tak ada pun nama group whatsapp yang rare ke paling win ke just nak cerita pasal satu group ni.




Group whatsapp ni terlahir lepas kitorg balik dari XPDC Gunung Datuk Negeri Sembilan. Group ni adalah salah satu group hiking.

Kenapa SHOT HOT (PADU!!) ?

SHOT adalah diambil dari nama kumpulan picisan kecil kami Siput Hijau Outdoor Team. Kalau ada sesapa yang berminat nak hiking boleh cari kami dekat FACEBOOK kumpulan kecil kami adalah dari anak didikan Inike group 30. Gittuuu

Group ni membincangkan aktiviti hujung minggu atau ada masa terluang untuk buat aktiviti outdoor. Atau banyak jugak merepeknya. Setiap minggu mesti ada aktiviti even buat makan-makan je. Group kami juga ada sediakan guide untuk hiking gunung ganang dalam dan luar Negara. Boleh request quotation untuk hike mana-mana gunung he he he

Kalau ada yang berminat nak hiking atau baru nak berjinak-jinak dengan dunia hiking, boleh contact saya melalui email clovershoney23@gmail.com (promote sikit) :p

Dan untuk selitan, bagi penghujung bulan ogos ni ada tempat kosong untuk trip Gunung Rajah, Pahang dan untuk pertengahan September ada beberapa slot untuk trip Chemerong Berembun Lansir (CBL) gituuu nak promote trip :p



[picture credit: own]
Camp site Lansir (CBL)




[picture credit: own]
 Shot atop the summit (1685 meters) Mount Rajah in pano mode.



  Shot atop the summit (2,922 meters) Mount Pulag, Philippine



Okay kita akhiri dengan satu gambar planning untuk tahun 2016 :D





 P/s: Sorry la join segmen tapi terpromote pulak :p

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...